Kylling med aprikoser
Enkel•20 min min
Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
1 tssalt
-
1 dlhønsebuljong
-
3 dl
-
3 ssmangochutney
-
10 stktørkede aprikoser
-
1 dlruccola
-
4 skivergodt brød , foccacia, rundstykker eller naanbrød
Slik gjør du det
-
1
Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
-
2
Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
-
3
Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.