
Kyllingsuppe med pasta
Enkel•15 min min
Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkgulrøtter
-
½ stkpurre
-
13 dlvann
-
2 stkhønsebuljongterninger
-
2 sstomatpuré
-
1 dlfullkornpasta
-
2 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
1 sskarri
-
1 tssalt
-
4 sshakket persille
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.
-
2
Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.
-
3
Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.
-
4
Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.