Ostepai med spinat

Ostepai med spinat

0
32
Enkel40 min
Pai passer til mange anledninger og kan fylles med nesten hva som helst. I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat og vinaigrette.

Ingredienser

Antall porsjoner

Hjemmelaget paibunn:

Fyll:

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en paiform, 26 cm i diameter.Forvarm stekeovnen til 200 °C.

  2. 2

    Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. Forstek bunnen i ca. 15 minutter.

  3. 3

    Fres spinat og løk i smør i en stekepanne og legg blandingen i paiskallet.

  4. 4

    Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost. Stek paien i ca. 40 minutter.

  5. 5

    Server ostepaien lunken med en god salat til.

Tips

Hvis du vil spare tid er det smart å bruke NÅ paibunn.

Del denne oppskriften: