Kryddersmør
Enkel•10 min min
Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.
Ingredienser
Antall stykker
Hvitløksmør
-
250 gmykrørt TINE® Meierismør
-
2 stkhvitløksfedd
-
4 ssfinhakket persille
Chilismør
-
250 gmykrørt TINE® Meierismør
-
1 stkrød chili
-
2 sschilisaus
Peppersmør
-
250 gmykrørt TINE® Meierismør
-
2 ssrosépepper
-
2 ssgrønn pepper
Slik gjør du det
Hvitløksmør
-
1
Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Chilismør
-
2
Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Peppersmør
-
3
Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.