Kryddersmør

Kryddersmør

6
96
Enkel10 min
Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.

Ingredienser

Antall stykker

Hvitløksmør

Chilismør

Peppersmør

Slik gjør du det

Hvitløksmør

  1. 1

    Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Chilismør

  1. 2

    Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Peppersmør

  1. 3

    Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Tips

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Del denne oppskriften: