![](/merkevarer/piano/pavlova/Pavlova-med-sjokoladekuler-bj%C3%B8rneb%C3%A6r/_/image/fe82219c-0568-4228-b2c0-7ff114b337b3:adec7fec5a975747e069ca956060db0cda633665/block-160-90/Pavlova%20med%20sjokoladekuler%20og%20bj%C3%B8rneb%C3%A6r.jpg)
Pavlova med sjokoladekuler og bjørnebær
Oppskrift: 12 porsjoner
Ingredienser:
1 pavlovabunn
1 pakke Piano® Pavlovakrem
Slik gjør du:
1. Se grunnoppskrift her eller kjøp en ferdig bunn.
2. Fordel marengsen utover stekeplaten i en kvadrat. Senk temperaturen i stekeovnen til
100 °C og stek den i 65-70 minutter på nederste rille. Avkjøl på rist.
3. Pisk kald Pavlovakrem på maks hastighet i ca 5 min.
4. Smør Pavlovakremen utover den avkjølte marengsbunnen.
5. Skyll bærene, og strø bær og sjokoladekuler over kremen.
6. Risle evt over karamellsaus.
Pynt:
1 pakke friske bjørnebær
Små og store sjokoladekuler (f.eks Daim-kuler og kuler fra smågodthylla)
Karamellsaus (kan sløyfes)