Matpakkevafler med spinat og gulrot

Matpakkevafler med spinat og gulrot

0
0
Enkel45 min
Disse matpakkevaflene med spinat og gulrot er gylne på utsiden og grønne på innsiden. Supre i matpakka, til frokost eller som lunsj.

Ingredienser

Antall stykker

Pålegg

Slik gjør du det

  1. 1

    Rens, skyll og tørk spinat. Skrell og riv gulrøttene på et rivjern.

  2. 2

    Kjør spinat, melk og egg sammen til en glatt masse i en blender eller med en stavmikser. Hell blandingen over i en bolle og visp inn det tørre. Vend revne gulrøtter inn i røren og la røren svelle i 20 minutter.

  3. 3

    Smør vaffeljernet med smør og stek fine, gylne vafler over middels varme. Avkjøl vaflene på rist.

  4. 4

    Topp vaflene med Norvegia® i skiver, salat og epleskiver.

    Tips

    Vaflene kan fylles med mye annet godt som for eksempel TINE Kremgo® og røkelaks, ost og skinke eller pesto, tomat, ost og ruccula.

Tips

Vaflene er aller best nystekte, men smaker også godt kalde. Vaflene er fine å fryse og kan enkelt tines i matpakka.

Del denne oppskriften: