![Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og prosciutto](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1500%2Cy_1049%2Cg_xy_center/recipeimage/355512.jpg)
Fylte cannelloni
Enkel•40 min min
Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dl
-
100 gJarlsberg® Revet
-
75 gbabyspinat
-
100 gparmaskinke eller prosciutto
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Til topping
-
50 gJarlsberg® Revet
-
½ pottebasilikum
Slik gjør du det
-
1
Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg®, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.
-
2
Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg® oppå.
-
3
Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.