Cottage cheese wrap

Cottage cheese wrap

0
2
Enkel40 min
Wrap med cottage cheese er enkelt å lage, krever få ingredienser, og kan fylles med det du måtte ønske.

Ingredienser

Antall porsjoner

Fyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm stekeovnen til 190 °C. Kle et stekebrett med bakepapir, eller bruk en bakeduk.

  2. 2

    Kjør cottage cheese, egg og salt til en glatt masse i en blender. Du kan også bruke stavmikser. Bre røren jevnt utover bakepapiret til et rektangel på cirka 25 x 30 cm, heller litt mindre størrelse enn større. Topp med pizzakrydder.

  3. 3

    Stek wrapen midt i ovnen i ca. 20 minutter. Overflaten skal bli gyllen og fast, og undersiden skal løsne fra underlaget. La wrapen avkjøle seg noe før du drar forsiktig av bakepapiret.

  4. 4

    Del paprika i smale strimler og skjær agurk i tynne bånd ved å bruke en ostehøvel. Smør wrapen med Kremgo® og legg på hjertesalat, Norvegia® i skiver, paprika og agurk. Rull wrapen sammen og spis det med det samme, eller pakke den inn i matpapir og ha med i matpakka.

Tips

For ekstra smak kan du krydre cottage cheese-massen med oregano, rosmarin, timian, chili, pizzakrydder eller andre krydder.

Del denne oppskriften: