![Pannekake i langpanne](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1975%2Cy_1234%2Cg_xy_center/recipeimage/lcj5phvoldbmk80abnk8.jpg)
Pannekake i langpanne
Enkel•40 min20 min
Lag en tykk og stor pannekake med bringebær og blåbær som mange kan dele!
Ingredienser
Antall stykker
-
3 sssukker
-
1 ½ dlhavremel
-
1 ½ dlhvetemel
-
½ tssalt
-
2 tsbakepulver
-
3 stkegg
-
1 ½ dl
-
½ dl
-
4 dlfriske bær f.eks blåbær og bringebær
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C og dekk en ildfast form eller liten langpanne med bakepapir.
-
2
Rør sammen sukker, mel, salt og bakepulver. Pisk egg med yoghurt og melk og visp det inn i det tørre til en jevn og klumpfri røre.
Tips
Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel.
-
3
Hell røren i formen, dryss over bær og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl noe og del i stykker.