Potetsalat med eple og fennikel

Potetsalat med eple og fennikel

0
5
Enkel20 min
Potetsalat – Det perfekte tilbehøret til sommermaten. Her kan du variere med urter, frukt og grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 20 stk
    småpoteter
  • 300 g
  • 2 ts
    Dijonsennep
  • 1 stk
    grønt eple
  • 1 stk
    liten fennikel
  • 3 stilker
    vårløk
  • 1 fedd
    hvitløk
  • ¼ stk
    sitron (saften av denne)
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 1 kopp
    ferske urter for eksempel dill og bladpersille)

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok potetene møre. Del i terninger.

  2. 2

    Legg potetene i en stor bolle og ha over rømme og dijonsennep.

  3. 3

    Del eplet i små terninger, finsnitt fennikel og skjær vårløk i små ringer. Vend ingrediensene inn sammen med potetene og ha i finhakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.

  4. 4

    Topp med ferske urter og server.

Tips

Potetsalat er veldig godt med kapers.

Del denne oppskriften: