![Stekt brød med kremost og skinke](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1000%2Cy_1500%2Cg_xy_center/recipeimage/281512.jpg)
Stekt brød med kremost og skinke
Enkel•15 min min
Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skivergodt brød
-
6 ssgod olivenolje
-
½ tssalt
-
¼ tssort pepper
-
2 tsgrov sennep (kan sløyfes)
-
4 ssTINE Kremgo® Naturell eller annen smak
-
8 stkskiver spekeskinke
-
1 begercherrytomat
Slik gjør du det
-
1
Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
-
2
Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.
-
3
Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.