Tortillawrap med ost og skinke

Tortilla wrap med ost og skinke

0
0
Enkel15 min
En wrap blir enkelt til toast etter en runde i stekepannen. Med rett bretteteknikk er det like enkelt som det er genialt. Her er wrapen fylt med ost, skinke, spinat og paprika.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg tortillaen på fjøla og skjær et snitt fra midten og ned. Skjær ost og skinke i strimler, og skjær paprikaen i små biter. Se for deg at tortillaen er delt i fire og fordel fyllet på hver sin fjerdedel.

    Tortilla med ost og skinke
  2. 2

    Brett tortillaen sammen og pass hele tiden på at fyllet holder seg på plass inne i tortillaen.

    Tortilla med ost og skinke
  3. 3

    Stek den sammenbrettede tortillaene med litt smør i en varm stekepanne i ca. 4 minutter, 2 minutter på hver side, eller til osten har smeltet og tortillaen er gyllen og sprø. Spises med det samme.

    Grove tortillalefser

    Tips

    Vil du lage grove tortilla fra bunn? Oppskriften finner du her.

Tips

Denne wrapen er en fin måte å få brukt opp rester på, enten det er taco, kylling eller grønnsaker. Tortillaen kan brettes og pakkes i god tid før steking. Pakk den inn og stek tortillaen rett før servering. Tortillawrapen kan også stekes i et toastjern.

Del denne oppskriften: