Yoghurttrifle

Yoghurt-trifle med granola og bær

0
0
Enkel60 min
Yoghurt med bær passer til både frokost, lunsj og mellommåltider. Servert som trifle i et glass blir det ekstra delikat og fristende!

Ingredienser

Antall porsjoner

Granola

  • 300 g
    lettkokte havregryn
  • 50 g
    solsikkekjerner
  • 50 g
    linfrø
  • 150 g
    hakkede mandler
  • 1 ts
    salt
  • 1 ss
    brunt sukker
  • 1 dl
  • 2 ss
    solsikkeolje
  • 100 g
    honning

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 150 ºC.

Granola

  1. 2

    Bland havregryn, solsikkekjerner, linfrø, mandler, salt, brunt sukker, eplejuice, solsikkeolje og honning, og la det stå i 20 minutter. Spre det deretter utover et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 150 ºC i ca. 35 minutter eller til gyllent.

Yoghurt trifle

  1. 3

    Rens og vask jordbær, og vend inn honning.

  2. 4

    Ta fram serveringsglassene. Legg først i yoghurt, så bær og deretter granola lagvis. Topp med friske bær.

Del denne oppskriften: