Indisk fiskegryte

Indisk fiskegryte

11
82
Enkel30 min
Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og crème fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.

  3. 3

    Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn crème fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.

  4. 4

    Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.

  5. 5

    Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.

Del denne oppskriften: