Grønnsakspanne med kjøttdeig
En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 ss solsikkeolje, , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
- 3 stykk gulrot
- 2 stykk løk
- 2 stykk hvitløksfedd
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts oregano/mynte
- 1 ts timian
- 1 boks hermetiske tomater, à 400 g
- 150 g frosne erter
Slik gjør du
1
Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.
2
Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.
3
Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.
4
Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.
5
Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.
TipsBytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.