Karbonader av rotgrønnsaker
Middels•30 min min
Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 ggulrøtter
-
150 gkålrot
-
150 gsellerirot
-
150 gpastinakk
-
1 stkløk
-
1 ssolje
-
3 stkegg
-
½ dlhvetemel
-
1 ssgrov sennep
-
2 sshakket persille
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.
-
2
Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.
-
3
Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.
-
4
Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.