Nacho grande med rømme

Nacho grande med rømme

10
80
Enkel15 min
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

  2. 2

    Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.

  3. 3

    Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.

Tips

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Del denne oppskriften: