![Tacokjøttboller med potetmos](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1500%2Cy_1115%2Cg_xy_center/recipeimage/309847.jpg)
Tacokjøttboller med potetmos
Enkel•30 min min
Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gsvinekjøttdeig
-
1 posetacokrydder
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
6 dlvann
-
2 ss
-
¼ tssalt
-
4 dlTINE® Helmelk 3,5 % fett eller vann
-
2 poserpotetmospulver
Slik gjør du det
-
1
Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
-
2
Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
-
3
Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.