Tomatsuppe med pasta
Enkel•30 min min
Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlukokt pasta , f.eks skruer
-
1 stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 stkgulrot
-
1 sstomatpuré
-
1 tsmalt ingefær
-
¼ tspepper
-
400 gknuste hermetiske tomater
-
7 dl
-
2 stkgrønnsaksbuljongterninger
-
½ sssukker (smak til)
-
4 stkbasilikumblader
-
⅛ tskajennepepper
-
1 tssalt
Tilbehør:
-
2 dl
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakken.
-
2
Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn revet gulrot, tomatpuré, ingefær, pepper, tomater, melk, buljongterninger og litt sukker. La suppen koke i noen minutter.
-
3
Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt rømme og basilikum. Brød er også godt til.