![](/partner/osteskolen/serveringsforslag/toast/_/image/85a01ad1-b3c6-49eb-b482-f01940ad119b:eb8243105af444657b342507867e3dae434d1f2b/block-160-90/toast_side%202.jpg)
Toast
Toast ….eller ostesmørbrød. Kjært barn har mange navn. Og det er dessuten mye mer enn bare ost og skinke. I en god toast kan du bruke alt fra fint til grovt brød, og typen ost er det nesten bare fantasien som setter grenser for. La deg inspirere til å teste hele spekteret; fra en enkel og digg Norvegia®-toast til en litt mer avansert brie-toast med Dovre Ysteri Brie Pepper og blåbær.
Toast er enkel og rask mat som passer godt både til frokost, lunsj og kveldsmat. For ikke å snakke om på-farten-mat. Det er også en fin anledning til å bruke opp brød og osterester, og kan derfor bidra til mindre matsvinn.
Lag en god toast med den vanlige gulosten, cheddar eller blåmuggost og godt tilbehør.
![Toast_Norvegia](/partner/osteskolen/serveringsforslag/toast/_/image/c4479e2d-c932-455b-94f2-63f7faea0819:bfc6025c5205d37ebe91b463c96c118392accc78/full/Toast3.jpg)