![](/tine-matcup/om-tine-mat-cup/viktig-informasjon/_/image/ab1d1c7b-e24c-4a75-91d1-35ff730a9233:0f6b4c420db21df4f0d17ee99875f1ce21aaa001/block-160-90/_G1A9116.jpg)
Viktig informasjon
TINE og Norges Kokkers Landsforening (NKL) inviterer kokk- og servitørelever på VG2 til å delta i TINE MatCup 2024/25.
Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle kokk- og servitørelever på VG2 og gjennomføres som en lagkonkurranse. Hvert lag skal bestå av to kokker, en servitør samt en lagleder. Lagleder skal være ansatt ved skolen.
Hva er oppgaven?
-
Oppgaven i sin helhet finner du HER
-
Last ned eksempel på mal for besvarelse av oppgaven og eksempel på menyoppsett. Vi minner om at oppgaven skal posjonsberegnes.
Tidsfrister
- Registrering er åpen og laget må være meldt på før 27. september 2024
- Dette gjøres via dette skjema
- Frist for innsendelse av menyoppgave er 27.september 2024
- Menyoppgaven sendes til tinematcup@tine.no
- Tilbakemelding om hvem som går videre til Steg 2 blir publisert 7.oktober 2024 på TINE Matcup sin FB konto.
Spørsmål kan rettes til:
E-post: tinematcup@tine.no
Alle spørsmål og svar blir publisert på HER.
Oppgaven sendes til: tinematcup@tine.no. Merk mailen med “TINE Matcup”og lagnavn.
Bedømming
En uttaksjury bedømmer de innsendte oppgavene anonymt. Det velges lag til fem semifinaler som vil bli gjennomført på TINE Matfagligsenter på Kalbakken i Oslo.