Balsfjord er en mild og myk lagret hvit geitost. Osten lages av melk fra norske geiter. Oppskriften har lange tradisjoner og er utviklet og raffinert over tid, noe som har gitt osten en unik smak av nordnorsk natur og kultur.
-
Balsfjord gjør brødskiven litt mer eksotisk, men egner seg også godt til pizza og gratinering. Prøv gjerne Balsfjord med multer - en smakfull kombinasjon.
Balsfjord har blitt hedret med Spesialitetsmerket "Unik Smak" fra Matmerk.
Balsfjord inngår i serien Norske Ostespesialiteter, en samling av norske osteskatter, fra definerte geografiske områder med særegne historier og sjel. Ostene er av høy kvalitet, godt håndverk, unike og rike på smak.
-
pasteurisert geitemelk, syrekultur, salt og mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1649 kJ (398 kcal) fett 34 g -hvorav mettede fettsyrer 22 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 23 g salt 1,0 g vitamin A 260 µg (33 %') riboflavin 0,26 mg (18 %') kalsium 1000 mg (125 %') fosfor 710 mg (101 %') magnesium 63 mg (17 %') sink 3,9 mg (39 %') selen 9 µg (17 %') jod 86 µg (57 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-